076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Wespen bestrijden in Etten-Leur

Niemand wordt blij van ongedierte in zijn omgeving. Sommige soorten zijn echter extra vervelend. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan wespen. Veel mensen zijn zelfs een beetje bang voor deze insecten, omdat ze echte roofdiertjes zijn en snel steken. Enkele exemplaren zijn in de zomer niet te voorkomen. Maar gaat het om grote aantallen? Dan kampt u met een heuse wespenplaag. Hier is gelukkig goed iets aan te doen. Wilt u daarvoor een ervaren ongediertebestrijder inschakelen? In de regio Etten-Leur zijn wij de specialist die u met plezier van dienst is.

Laat het wespennest verwijderen

Het wespennest vormt de bron van alle overlast. Deze weghalen is dan ook in de meeste gevallen de beste oplossing. We raden u af om hier zelf mee aan de slag te gaan. Doordat wespen zo vlug steken, kunnen er snel gevaarlijke situaties ontstaan. Als u geen ervaring heeft in wespennesten verwijderen, kunt u dit beter aan een expert overlaten. Niet alleen heeft deze uitgebreide kennis en kunde, hij beschikt ook over de beste hulpmiddelen en technieken. Voor veilige en zorgvuldige service kunt u in Etten-Leur en omgeving altijd bij ons terecht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we helpen u graag!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging