076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Vliegen en rioolvliegjes

Op zoek naar een specialist in ongediertebestrijding? Voor elk type plaagdier kunt u in de regio Etten-Leur bij ons terecht. Heeft u te maken met vliegen en rioolvliegjes? Ook dan kunt u op ons rekenen. Onze medewerkers zijn u met plezier van dienst.

Motmuggen en rioollekkage in Etten-Leur

Misschien kent u ze onder de naam latrinevliegjes, misschien als motmuggen of rioolvliegjes. Het gaat echter om hetzelfde insect. Normaal gesproken leeft de rioolvlieg in de riolering. Wanneer daarin een lek ontstaat, kunnen de vliegjes de buizen verlaten. Bij de bron van het lek vormt zich een sliblaag, die ideaal voor de motmuggen is om zich vlug voort te planten. Vervolgens treft u ze aan in uw hele woning. U heeft dan dus niet alleen te maken met een vervelende rioollekkage, maar ook met overlast door ongedierte! Hoe eerder u erbij bent, hoe beter. Onze specialisten komen altijd vlug naar u toe!

Meer weten?

Voor meer informatie over onze diensten of om ons meteen in te schakelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar 076 - 799 80 04. Als specialist in vliegen en rioolvliegjes bestrijden staan wij in Etten-Leur en omgeving altijd voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging