0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Etten-Leur?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Etten-Leur

Vliegen en rioolvliegjes

Op zoek naar een specialist in ongediertebestrijding? Voor elk type plaagdier kunt u in de regio Etten-Leur bij ons terecht. Heeft u te maken met vliegen en rioolvliegjes? Ook dan kunt u op ons rekenen. Onze medewerkers zijn u met plezier van dienst.

Motmuggen en rioollekkage in Etten-Leur

Misschien kent u ze onder de naam latrinevliegjes, misschien als motmuggen of rioolvliegjes. Het gaat echter om hetzelfde insect. Normaal gesproken leeft de rioolvlieg in de riolering. Wanneer daarin een lek ontstaat, kunnen de vliegjes de buizen verlaten. Bij de bron van het lek vormt zich een sliblaag, die ideaal voor de motmuggen is om zich vlug voort te planten. Vervolgens treft u ze aan in uw hele woning. U heeft dan dus niet alleen te maken met een vervelende rioollekkage, maar ook met overlast door ongedierte! Hoe eerder u erbij bent, hoe beter. Onze specialisten komen altijd vlug naar u toe!

Meer weten?

Voor meer informatie over onze diensten of om ons meteen in te schakelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar 0800 255 3733. Als specialist in vliegen en rioolvliegjes bestrijden staan wij in Etten-Leur en omgeving altijd voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606