076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Motten in huis bestrijden

Treft u binnenshuis vaak motten aan? Dat is ongewenst en onhygiënisch. Motten zijn van zichzelf niet schadelijk, maar de eitjes en larven die hieruit voortkomen vreten wel aan alles dat los en vast zit; gestoffeerde elementen van uw woning, voedingsmiddelen als bloem, fruit, noten en zelfs afgesloten verpakkingen kunnen door larven van de mot worden aangevreten. De larven zijn met het blote oog nauwelijks zichtbaar, omdat ze zich goed verstoppen. Ziet u daarom één of meerdere motten in uw woning, zorg dan voor professionele bestrijding.

Motten herkennen

Een mot is eenvoudig te herkennen. Deze beestjes hebben een karakteristiek lang, bruin lichaam. De vleugels zijn bruin- of goudkleurig. Motten hebben daarnaast een vrij ‘traag’ voorkomen, waardoor een enkele mot nog niet direct voor problemen zorgt. Mocht u echter niet tijdig actie ondernemen, dan bestaat de kans dat u na verloop van tijd steeds vaker te maken krijgt met de mot en tevens larven tegen gaat komen op ongewenste plekken. Schakelt u De vakman in, dan verzorgen wij voor u een vakkundige bestrijding van deze vliegende ongediertesoort.

Meer weten over hoe we effectief en gericht motten bestrijden in uw woning of bedrijfspand óf wilt u direct een afspraak maken om een mottenplaag te bestrijden? Neem contact op met De vakman in de regio Ettenleur.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging