0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Etten-Leur?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Etten-Leur

Motten in huis bestrijden

Treft u binnenshuis vaak motten aan? Dat is ongewenst en onhygiënisch. Motten zijn van zichzelf niet schadelijk, maar de eitjes en larven die hieruit voortkomen vreten wel aan alles dat los en vast zit; gestoffeerde elementen van uw woning, voedingsmiddelen als bloem, fruit, noten en zelfs afgesloten verpakkingen kunnen door larven van de mot worden aangevreten. De larven zijn met het blote oog nauwelijks zichtbaar, omdat ze zich goed verstoppen. Ziet u daarom één of meerdere motten in uw woning, zorg dan voor professionele bestrijding.

Motten herkennen

Een mot is eenvoudig te herkennen. Deze beestjes hebben een karakteristiek lang, bruin lichaam. De vleugels zijn bruin- of goudkleurig. Motten hebben daarnaast een vrij ’traag’ voorkomen, waardoor een enkele mot nog niet direct voor problemen zorgt. Mocht u echter niet tijdig actie ondernemen, dan bestaat de kans dat u na verloop van tijd steeds vaker te maken krijgt met de mot en tevens larven tegen gaat komen op ongewenste plekken. Schakelt u de door ons aangedragen professional in, dan verzorgen wij voor u een vakkundige bestrijding van deze vliegende ongediertesoort.

Meer weten over hoe we effectief en gericht motten bestrijden in uw woning of bedrijfspand óf wilt u direct een afspraak maken om een mottenplaag te bestrijden? Neem contact op met de door ons aangedragen professional in de regio Ettenleur.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606