076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Steenmarters verjagen in Etten-Leur

De steenmarter is een prachtig dier. Met name met zijn vacht onderscheidt het beestje zich. Daarom was deze martersoort tot in de vorige eeuw geliefd om op te jagen. Er werd zelfs zo veel op steenmarters gejaagd, dat het dier met uitsterven werd bedreigd. Daarom kreeg het een beschermde status. Deze keuze sorteerde effect, want de aantallen nemen sindsdien weer toe. De aanpak heeft echter ook een keerzijde: in de afgelopen jaren veroorzaken steenmarters steeds meer overlast in ons land. Vangen of doden is echter niet toegestaan, omdat het om een beschermde diersoort gaat. Heeft u ook te maken met dit ongedierte? Dan is het goed om te weten dat er ook een andere oplossing is. In de regio Etten-Leur kunt u hiervoor bij ons terecht.

Oplossing voor overlast van steenmarters

Als vangen of doden geen optie is, wat kan er dan wel worden gedaan? Dan gaan we de steenmarter verjagen. Hiervoor hebben onze medewerkers een ruime selectie aan hulpmiddelen en materialen beschikbaar. Welke wij inzetten, hangt helemaal af van de situatie. Voor een steenmarterfamilie in de schuur is bijvoorbeeld vaak een andere aanpak nodig dan voor een steenmarter die het op uw auto heeft voorzien. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, dan vertellen we u meer. In Etten-Leur en omgeving zijn wij uw specialist in steenmarters verjagen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging