0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Etten-Leur?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Etten-Leur

Steenmarters verjagen in Etten-Leur

De steenmarter is een prachtig dier. Met name met zijn vacht onderscheidt het beestje zich. Daarom was deze martersoort tot in de vorige eeuw geliefd om op te jagen. Er werd zelfs zo veel op steenmarters gejaagd, dat het dier met uitsterven werd bedreigd. Daarom kreeg het een beschermde status. Deze keuze sorteerde effect, want de aantallen nemen sindsdien weer toe. De aanpak heeft echter ook een keerzijde: in de afgelopen jaren veroorzaken steenmarters steeds meer overlast in ons land. Vangen of doden is echter niet toegestaan, omdat het om een beschermde diersoort gaat. Heeft u ook te maken met dit ongedierte? Dan is het goed om te weten dat er ook een andere oplossing is. In de regio Etten-Leur kunt u hiervoor bij ons terecht.

Oplossing voor overlast van steenmarters

Als vangen of doden geen optie is, wat kan er dan wel worden gedaan? Dan gaan we de steenmarter verjagen. Hiervoor hebben onze medewerkers een ruime selectie aan hulpmiddelen en materialen beschikbaar. Welke wij inzetten, hangt helemaal af van de situatie. Voor een steenmarterfamilie in de schuur is bijvoorbeeld vaak een andere aanpak nodig dan voor een steenmarter die het op uw auto heeft voorzien. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, dan vertellen we u meer. In Etten-Leur en omgeving zijn wij uw specialist in steenmarters verjagen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606