076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Mieren verdelgen in Ettenleur

Mieren zorgen doorgaans voor veel ergernis rondom uw woning. Zeker in de warme dagen van het jaar wilt u graag ongestoord buiten kunnen zitten, zonder daarbij last te hebben van ongedierte. Over het algemeen kunnen mieren geen kwaad doen, tenzij u op een mierennest gaat zitten. In Nederland komen tientallen miersoorten voor, maar de meest bekende zijn de tuin- of wegmieren en faraomieren. Die eerste miersoort komt vooral buiten voor en nestelt zich onder stenen, in hoekjes van het terras of onder rottende elementen. De faraomier komt met name binnenshuis voor en zal hier doorlopend op zoek gaan naar openliggende etensresten.

Wat kan u zelf doen tegen mieren?

Mieren zelf bestrijden is lastig, want deze kleine beestjes zijn erg beweeglijk en verspreiden zich snel. Uiteraard zijn er de welbekende middeltjes als mierenpoeder, mierenlokdoosjes of mierenspray. Helaas merken we dat deze voorbeelden niet efficiënt genoeg zijn om daadwerkelijk van een mierenplaag af te komen. Mieren zijn altijd in colonne’s onderweg, maar kunnen zich ook individueel verspreiden en op andere plekken weer verzamelen. Voor een gerichte bestrijding van de mierenplaag heeft u daarom behoefte aan een professionele ongediertebestrijdingsservice. In de regio Ettenleur is De vakman gespecialiseerd in mieren verdelgen, dan wel het anders oplossen van de mierenoverlast.

Professioneel mieren bestrijden in Ettenleur

Voor iedere individuele situatie stellen wij een bestrijdingsplan op. Mieren hebben enig nut voor onze tuin, waardoor het niet altijd nodig is de mieren te verdelgen. Er zijn andere voorbeelden van bestrijdingsmaatregelen die uw mierenprobleem tevens oplossen. Wilt u weten hoe we u direct kunnen helpen bij een mierenplaag in Ettenleur? Neem dan contact op met De vakman.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging