076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Kakkerlakken bestrijden in Etten-Leur

Heeft u te maken met kakkerlakken in huis, of in uw bedrijf? In veel gevallen treft u ze dan in de keuken aan. Dat is niet zo verwonderlijk. Een kakkerlak houdt van vuil, vet, voedsel en vocht. Dan is de keuken de ideale locatie om zich op te houden! Heeft u te maken met dit plaagdier en komt u er maar niet van af? Ook dat is goed te verklaren. Kakkerlakken zijn namelijk resistent voor veel soorten gif, en ze zijn dus niet eenvoudig te bestrijden. Kunt u wel wat hulp gebruiken voor een snelle en duurzame oplossing? In de regio Etten-Leur zijn wij de professional die u inschakelt.

Voorkom een kakkerlakkenplaag

Heeft u nog niet te maken met overlast van dit insect, en wilt u dit graag zo houden? Dan kunnen enkele kleine aanpassingen al genoeg zijn, en bovendien ook de kans op ander ongedierte verkleinen. Zo is het belangrijk dat u uw fornuis vetvrij houdt, en ervoor zorgt dat voedsel goed wordt afgesloten. Laat ook geen vochtige doekjes liggen, omdat kakkerlakken hier graag op af komen. Daarnaast raden we u aan om uw huis regelmatig te luchten: kakkerlakken houden niet van tocht. Tot slot is het dichten van gaten en kieren verstandig, omdat u zo mogelijke verblijfplaatsen van ongedierte verwijdert.

Wilt u professionele hulp inroepen voor de preventieve maatregelen? Naast kakkerlakken bestrijden kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden, we staan u graag te woord! In en om Etten-Leur kunt u altijd een beroep op ons doen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging