0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Etten-Leur?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Etten-Leur

Kakkerlakken bestrijden in Etten-Leur

Heeft u te maken met kakkerlakken in huis, of in uw bedrijf? In veel gevallen treft u ze dan in de keuken aan. Dat is niet zo verwonderlijk. Een kakkerlak houdt van vuil, vet, voedsel en vocht. Dan is de keuken de ideale locatie om zich op te houden! Heeft u te maken met dit plaagdier en komt u er maar niet van af? Ook dat is goed te verklaren. Kakkerlakken zijn namelijk resistent voor veel soorten gif, en ze zijn dus niet eenvoudig te bestrijden. Kunt u wel wat hulp gebruiken voor een snelle en duurzame oplossing? In de regio Etten-Leur zijn wij de professional die u inschakelt.

Voorkom een kakkerlakkenplaag

Heeft u nog niet te maken met overlast van dit insect, en wilt u dit graag zo houden? Dan kunnen enkele kleine aanpassingen al genoeg zijn, en bovendien ook de kans op ander ongedierte verkleinen. Zo is het belangrijk dat u uw fornuis vetvrij houdt, en ervoor zorgt dat voedsel goed wordt afgesloten. Laat ook geen vochtige doekjes liggen, omdat kakkerlakken hier graag op af komen. Daarnaast raden we u aan om uw huis regelmatig te luchten: kakkerlakken houden niet van tocht. Tot slot is het dichten van gaten en kieren verstandig, omdat u zo mogelijke verblijfplaatsen van ongedierte verwijdert.

Wilt u professionele hulp inroepen voor de preventieve maatregelen? Naast kakkerlakken bestrijden kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden, we staan u graag te woord! In en om Etten-Leur kunt u altijd een beroep op ons doen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606