076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Bedwantsen bestrijden in Etten-Leur

Wordt u wakker met jeukende bulten, meerdere vlak bij elkaar op uw huid? Dan denkt u misschien in eerste instantie aan muggen. Bent u echter niet wakker geworden door vervelend gezoem? Dan zou het ook heel goed om bedwantsen kunnen gaan. Deze insecten steken namelijk vaak meerdere keren kort na elkaar, in tegenstelling tot de mug. Het voordeel is dat ze u niet uit uw slaap houden door irritante geluiden. Wanneer u kleine, donkere puntjes op uw beddengoed ziet, is de kans groot dat het om een bedwantsenplaag gaat. Ze zijn vooral in de slaapkamer te vinden, omdat ze daar eenvoudig aan hun voedsel komen: bloed. Wat kunt u tegen deze plaagdieren doen?

Stop de bedwants

Wanneer u vermoedt dat u te maken heeft met bedwantsen, moet uw beddengoed op minstens zestig graden worden gewassen. Het is daarbij wel belangrijk om voorzichtig te werk te gaan, om te voorkomen dat de bedwants zich naar andere kamers kan verspreiden. Ook moeten gaten en kieren worden gedicht; dit zijn de plekken waar het ongedierte zich ophoudt. Hierbij is nauwkeurigheid noodzakelijk: door een plekje te vergeten kunnen de bedwantsen zich opnieuw voortplanten.

Haalt u er liever een specialist bij? In de regio Etten-Leur staan wij voor u klaar. Wij hebben veel ervaring in het vak en streven altijd naar de snelste service. Voor een vlugge oplossing kunt u dus altijd bij ons terecht!

Schakel een professional in

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en aanpak? Of wilt u ons meteen inschakelen voor bedwantsen bestrijden? Neem dan contact met ons op. Vul ons online contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 076 - 799 80 04. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden! In Etten-Leur en omgeving staan we met plezier voor u klaar.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging