0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Etten-Leur?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Etten-Leur

Woelratten

Woelratten zijn de nachtmerrie voor iedere tuinliefhebber. Deze knaagdieren zorgen namelijk voor veel problemen wanneer zij uw tuin bereiken. Gelukkig bevindt dit type ongedierte zich voornamelijk in de vrije natuur, maar waar zij zich vooral begeven rondom stilstaand water, is de kans aanwezig dat ze ook de grond rondom uw tuinvijver opzoeken. Hier graven zij in uw tuin, creëren gangenstelsels, vreten aan wortels van planten én veroorzaken verzakkingen. Allerlei problemen waar u niet op zit te wachten! Het is daarom belangrijk om de woelrat in een vroeg stadium te bestrijden. In de regio Ettenleur helpt de door ons aangedragen professional u daar graag bij!

Woelratten bestrijden

Woelratten bevinden zich hoofdmatig ondergronds en zijn daarom lastig te bestrijden. Hieraan herkent u de woelrat:

  • Aardhopen aan het oppervlak van uw gazon
  • Verzakte grond op diverse plekken
  • Losliggende wortels van planten of bomen

Heeft u een vermoeden dat zich één of meerdere woelratten in uw tuin bevinden? Neem dan direct contact op met de door ons aangedragen professional. Wij vertellen u graag meer over ons bestrijdingsplan in de regio Ettenleur en hoe dit ervoor zorgt dat de schade aan uw tuin optimaal beperkt blijft.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606