0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Etten-Leur?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Etten-Leur

Muizen en ratten in Etten-Leur?

Sommige mensen vinden het lastig om deze beestjes uit elkaar te houden. Maar met welk van deze twee soorten knaagdieren u ook te maken heeft, ze kunnen heel wat overlast veroorzaken: muizen en ratten. Omdat laatstgenoemde nog iets slimmer is, is het bestrijden van ratten vaak nog iets lastiger. Heeft u te maken met ratten of muizen in huis en lukt het u niet om van het ongedierte af te komen? Haal er dan een professional bij. In de regio Etten-Leur zijn wij u met plezier van dienst. Wij streven naar snelle en zorgvuldige service, en zetten onze expertise voor u in.

Overlast door een ratten- of muizenplaag

Muizen en ratten zijn knaagdieren: ze zetten hun tanden met plezier in kabels, meubels, voedsel of andere eigendommen. Zo kunnen ze aanzienlijke schade veroorzaken. Ze laten overal uitwerpselen achter en kunnen in de nacht, omdat het nachtdieren zijn, geluidsoverlast veroorzaken. Daarnaast kunnen deze plaagdieren ziekten verspreiden, en zijn veel mensen bang voor ze. Om de hinder van muizen en ratten zo beperkt mogelijk te houden, raden we u daarom aan om meteen actie te ondernemen. Kijk de situatie niet eerst even aan, maar grijp onmiddellijk in! Onze medewerkers verzorgen dit graag voor u. Wij bestrijden allerlei soorten muizen en ratten, behalve woelmuizen en woelratten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er alles over. Vul ons contactformulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 0800 255 3733. Voor muizen en ratten bestrijden of voor preventieve maatregelen kunt u in en om Etten-Leur altijd bij ons terecht!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606