076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Muizen en ratten in Etten-Leur?

Sommige mensen vinden het lastig om deze beestjes uit elkaar te houden. Maar met welk van deze twee soorten knaagdieren u ook te maken heeft, ze kunnen heel wat overlast veroorzaken: muizen en ratten. Omdat laatstgenoemde nog iets slimmer is, is het bestrijden van ratten vaak nog iets lastiger. Heeft u te maken met ratten of muizen in huis en lukt het u niet om van het ongedierte af te komen? Haal er dan een professional bij. In de regio Etten-Leur zijn wij u met plezier van dienst. Wij streven naar snelle en zorgvuldige service, en zetten onze expertise voor u in.

Overlast door een ratten- of muizenplaag

Muizen en ratten zijn knaagdieren: ze zetten hun tanden met plezier in kabels, meubels, voedsel of andere eigendommen. Zo kunnen ze aanzienlijke schade veroorzaken. Ze laten overal uitwerpselen achter en kunnen in de nacht, omdat het nachtdieren zijn, geluidsoverlast veroorzaken. Daarnaast kunnen deze plaagdieren ziekten verspreiden, en zijn veel mensen bang voor ze. Om de hinder van muizen en ratten zo beperkt mogelijk te houden, raden we u daarom aan om meteen actie te ondernemen. Kijk de situatie niet eerst even aan, maar grijp onmiddellijk in! Onze medewerkers verzorgen dit graag voor u. Wij bestrijden allerlei soorten muizen en ratten, behalve woelmuizen en woelratten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er alles over. Vul ons contactformulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 076 - 799 80 04. Voor muizen en ratten bestrijden of voor preventieve maatregelen kunt u in en om Etten-Leur altijd bij ons terecht!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging