076 - 799 80 04

Ongediertebestrijding nodig in Etten-Leur?

Schimmels en huiszwam bestrijden

Schimmels en huiszwam ontwikkelen zich in vochtige en slecht geventileerde ruimtes. Met name de huiszwam is erg schadelijk, want deze vochtvasthoudende schimmel maakt de houten constructies van uw woning week, waardoor deze hun dragende eigenschap mogelijk verliezen. Aangezien de schimmel zich snel kan uitbreiden, is het belangrijk snel actie te ondernemen. Deze houtaantaster kan door onze vakkundige ongediertebestrijdingsservice worden opgepakt.

Een adequate aanpak

Bij de bestrijding van schimmels en huiszwam komt nogal wat kijken. Zo dient ten eerste de huiszwam, een grote blaar met een behoorlijke diameter, te worden bestreden. Tevens zorgen we ervoor dat de omgeving van de schimmels onder handen wordt genomen. Dat betekent dat een situatie wordt gecreerd waarin de schimmels en huiszwam geen kans meer hebben verder te groeien, dan wel uit te breiden naar andere ruimtes in uw woning. Voor iedere individuele situatie zorgen we voor een passend bestrijdingsplan.

Wilt u weten hoe wij diverse problemen rondom de schimmels en huiszwammen voor u oplossen? Neem dan contact met ons op! Bel De vakman in de regio Ettenleur voor een adequate bestrijding van het probleem.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houtworm, boktor
• Ratten, muizen, mollen
• Zilvervisjes, kakkerlakken, vlooien
• Wespen, (fruit)vliegen, muggen
• Mieren, motten
• Spinnen, (tapijt)kevers, pissebedden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging