0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Etten-Leur?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Etten-Leur

Houtworm en boktor

Gaatjes in uw hout zijn vaak een indicatie dat u te maken heeft met de houtworm en boktor. Houtwormen leven van hout en maken door de jaren heen gangenstelsels door houten elementen van uw woning. Aangezien dit ook de vloer en constructie van de woning kunnen betekenen, is het belangrijk om deze houtaantasters effectief te bestrijden. In de regio Ettenleur staat de door ons aangedragen professional voor u klaar.

De boktor

De boktor is in principe de laatste fase van dit probleem. Deze tor komt voort uit de houtworm; een type larve die het hout daadwerkelijk aanvreet. Na een periode van soms wel meer dan 10 jaar waarin de houtworm een gangenstelsel heeft gegraven in het hout, komt de boktor uit. Deze boktor zoekt onmiddellijk een weg naar buiten, waarna aan het oppervlak van het hout een klein gaatje ontstaat. De boktor leeft overigens maar twee weken. Een vrouwelijke boktor is verantwoordelijk voor het leggen van de eitjes in het hout. Met name zacht of ouder hout is gevoelig voor de boktor.

Houtwormen

De houtworm is de daadwerkelijke larve van de boktor, welke over het algemeen voor de meeste problemen zorgt. Deze larve wordt slechts 3 centimeter lang, maar is wel buitengewoon sterk. In grotere groepen kan deze houtworm zorgen voor grotere problemen, waar aantasting van houten constructies er één van is. Alle reden om de boktor en houtworm professioneel te bestrijden.

Onze service

Wij bieden een gratis inspectie aan, hierbij bekijken wij de overlast die er is en wordt bepaald of het gaat om houtworm, boktor of toch wellicht iets anders. Houtworm bestrijding bieden wij aan tegen een vast tarief. Namelijk € 295,- inclusief btw. Dit tarief geldt tot 50m2 per verdieping. Iedere 10m2 extra wordt €50,- incl btw extra voor gerekend. Wij zijn dan ook de goedkoopste van Nederland en geven hier zelfs een laagste prijsgarantie op. Wij geven daarnaast ook een garantie op de behandeling van tot wel 10 jaar. Dit wordt ook besproken tijdens de inspectie.

In 3 uur verholpen

Daarnaast maken wij gebruik van een innovatieve methode waardoor mensen niet langer 48 uur de woning of het pand hoeven te verlaten. Oftewel geen achterlopen meer op de planning bij verbouwingen of renovatie. Bij behandeling hoeft men nog maar 3 uur het pand te verlaten.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606