0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Etten-Leur?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Etten-Leur

Contact met uw ongediertebestrijder

Of u nu last heeft van kakkerlakken of kevers: in de regio Etten-Leur staan wij klaar met deskundige ongediertebestrijding. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u ons inschakelen voor preventie of bestrijding? Neem dan contact met ons op.

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u onderstaand formulier invullen, dan laten we vlug van ons horen. In Etten-Leur en omgeving kunt u op ons rekenen!

Offerte aanvragen

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606